watch
          0 votos

Subtitrare The Mentalist

O echipa al Biroului de Investigatii din California (CBI), poate fi oficial condusa de catre arogantul agent Lisbon. Cu toate acestea, inteligenta ei mediocra si metodele standard nu se potrivesc pentru mentalistul Patrick Jane. Formal, fostul medium este doar un consultant de politie. De fapt, curand detectivii apeleaza la observatiile stralucitoare si surprinzatoare, deducerile lui. [...]


O echipa al Biroului de Investigatii din California (CBI), poate fi oficial condusa de catre arogantul agent Lisbon. Cu toate acestea, inteligenta ei mediocra si metodele standard nu se potrivesc pentru mentalistul Patrick Jane. Formal, fostul medium este doar un consultant de politie. De fapt, curand detectivii apeleaza la observatiile stralucitoare si surprinzatoare, deducerile lui. Nici un criminal nu este prea destept pentru Jane, exceptie doar Red John cel care l-a motivat pe Patrick sa porneasca lupta impotriva criminalitatii.
Definitia Mentalistului:
MENTALIST = substantiv, cineva care foloseste acuitatea, hipnoza si/sau sugestia. Un manipulator abil al gândurilor si al comportamentului.

Subtitrari disponibile pentru sezoanele 1 si 2

Comenteaza filmul

Nume: 

Email:  

Cod de securitate (introduceti caracterele din imagine):Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes