watch
* * * * * 1 votos

Subtitrare Avatar

Protagonistul povestii Jake Sully (Sam Worthington), este un fost soldat din marina americana, care a fost ranit in lupta pe pamant si paralizat de la brau in jos. El este selectat pentru a participa in cadrul progamului Avatar, in urma caruia va putea merge din nou. Jake se deplaseaza pe Pandora, o luna plina de [...]


Protagonistul povestii Jake Sully (Sam Worthington), este un fost soldat din marina americana, care a fost ranit in lupta pe pamant si paralizat de la brau in jos. El este selectat pentru a participa in cadrul progamului Avatar, in urma caruia va putea merge din nou. Jake se deplaseaza pe Pandora, o luna plina de viata.  Frumoasa,  in acelasi timp terifianta ea adaposteste o rasa de umanoizi, care fizic sunt mai puternici decat omul cu toate ca sunt considerati primitivi. Avand 3 metrii inaltime, cu cozi si pielea albastra stralucitoare, Navi traiesc in armonie cu natura, cu lumea lor nealterata.
Oamenii uzurpa tot mai mult padurile Pandorei cautand minerale pretioase astfel incat Navi sunt in situatia de asi dezlantui abilitatile razboinice si de asi apara existenta. Restul actiunii… o sa vedeti in film.
Vizionare placuta!

Comenteaza filmul

Nume: 

Email:  

Cod de securitate (introduceti caracterele din imagine):Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes